Hizan Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0434 611 28 33
Belgegeçer :
WEB https://hizansaidnursiaihl.meb.k12.tr
Adres : Yeşilova Mah. Kültür Cad. No24 Hizan Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi BİTLİS/HİZAN
VİZYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :1
Saatler : 8.20-15.50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Servis yok
Ulaşım : Yaya veya özel araç
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl:45 Km. İlçe:Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçede düzenlenen okullar arası futbol ve voleybol turnuvalarına katılım sağlanmıştır. Ayrıca okulda voleybol, satranç ve masa tenisi turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :